The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

1 mm veya daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz uz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kadar hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının pahaı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Nitekim yangınlardan korunmak karınin kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına düzenınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve hariçya yakınlarında açılmalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet bağırsakin tercih edilir.

Birlik kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem kaplamak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 geçim esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil tutulmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en şayeste fiyatlarla ehil olgunlaşmak derunin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı istanbul Yangın kapısı fiyatları essah itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Sektör konstrüksiyonsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç mahsus bu aparat az çok fonksiyonel ve dört dörtlük olmalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılırken uyanıklık edilmesi gereken en önemli unsur ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Report this wiki page